Velux

Ik wil mijn dakraam vervangen. Wat nu?

U kunt ten eerste even op de site van Velux.nl een kijkje nemen naar de mogelijkheden. We kunnen ook even bij u langskomen. Wij bieden u graag een passend advies aan! Hierna kunnen wij u een prijsindicatie geven in de offerte. Bij akkoord gaan wij de materialen bestellen en plannen we een bezoek in voor het plaatsen.

Welke opties zijn er allemaal?

Dakramen: Velux biedt een breed assortiment aan dakramen, waaronder vaste dakramen, draai-kiepramen, elektrische dakramen en nachtventilatiedakramen. De dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning. Zonwering: Velux biedt verschillende soorten zonwering, waaronder screens, jaloezieën, rolgordijnen en shutters. De zonwering is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning. Rolluiken: Velux biedt elektrische rolluiken die je kunt bedienen met een afstandsbediening of via een app. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning. Overige producten: Velux biedt ook een aantal andere producten, waaronder dakkapellen, lichtkoepels, ventilatiesystemen en dakopbouwen. Deze producten zijn bedoeld om extra licht en ventilatie te bieden aan ruimtes onder het dak.

Welke afmetingen zijn er van de Velux dakramen?

Afmeting (breedte x hoogte) Benaming 55 x 70 cm CK01 55 x 78 cm CK02 55 x 98 cm CK04 55 x 118 cm CK06 66 x 98 cm FK04 66 x 118 cm FK06 66 x 140 cm FK08 78 x 98 cm MK04 78 x 188 cm MK06 78 x 140 cm MK08 78 x 160 cm MK10 Afmeting (breedte x hoogte) Benaming 94 x 98 cm PK04 94 x 118 cm PK06 94 x 140 cm PK08 94 x 160 cm PK10 114 x 70 cm SK01 114 x 118 cm SK06 114 x 140 cm SK08 114 x 160 cm SK10 134 x 98 cm UK04 134 x 140 cm UK08

Projecten

Ik wil graag weten wat de kosten zijn.

Wij kunnen gratis een vrijblijvende offerte voor u samenstellen!

Wat moet ik zelf doen? Of moet ik wat voorbereiden?

Als wij bij u aan de slag gaan stellen wij het zeer op prijs als de ruimte verder leeg is. Zo kunnen wij direct aan de slag. Bij bijv. het plaatsen van dakramen zorgen wij zelf voor een tijdelijke ondergrond om op te lopen. U mag dit uiteraard zelf ook voorbereiden. Nadat de klus geklaard is ruimen wij de gemaakte troep weer op. De bouwresten zullen we met de stofzuiger wegwerken

Brengen jullie ook het afval weg?

Jazeker! In de offerte nemen de deze kosten al mee. Het bouwafval zullen wij dan voor u naar de stort brengen. Heeft u al een container thuis? Of ruimt u het liever zelf op. Dat kan uiteraard ook.

Offertes

Kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?

Jazeker! Wij komen graag bij u langs om advies te geven en een offerte te maken!

Kan ik ook direct een offerte krijgen zonder een bezoek?

Ook dat is mogelijk! Telefonisch of via mailcontact kunnen we al veel bespreken samen. Ook met foto's kom je een heel eind! Voor Velux dakramen maken wij gebruik van een checklist. Met behulp van deze lijst kunnen wij direct een offerte maken!

Zijn er nog onverwachtse kosten?

Wij proberen onze offertes zo goed mogelijk in te schatten, zodat ook uw factuur mooi op de offerte aansluit. De offerte blijft wel een indicatie. De daadwerkelijk gewerkte uren worden gerekend. Het aftimmeren van bijv. dakramen is maatwerk per situatie. Dit kan bij het ene raam een uur duren en het andere raam bijv. een half uur. Bij bijv. het vervangen van een dakraam kan in sommige gevallen wat dakrot ontdekt zijn. Er moeten vervolgens wat panlatten vervangen worden. Dan brengen wij wel de materiaalkosten van deze panlatten in rekening.