Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over bijv. Velux dakramen? Of wil je weten wat je kan verwachten?

Velux bronnen

Velux dakramen

Ik wil mijn dakraam vervangen. Wat nu?

U kunt ten eerste even op de site van Velux.nl een kijkje nemen naar de mogelijkheden. We kunnen ook even bij u langskomen. Wij bieden u graag een passend advies aan! Hierna kunnen wij u een prijsindicatie geven in de offerte. Bij akkoord gaan wij de materialen bestellen en plannen we een bezoek in voor het plaatsen. 

Welke opties zijn er allemaal?
  • Dakramen: Velux biedt een breed assortiment aan dakramen, waaronder vaste dakramen, draai-kiepramen, elektrische dakramen en nachtventilatiedakramen. De dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning.

  • Zonwering: Velux biedt verschillende soorten zonwering, waaronder screens, jaloezieën, rolgordijnen en shutters. De zonwering is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning.

  • Rolluiken: Velux biedt elektrische rolluiken die je kunt bedienen met een afstandsbediening of via een app. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning.

  • Overige producten: Velux biedt ook een aantal andere producten, waaronder dakkapellen, lichtkoepels, ventilatiesystemen en dakopbouwen. Deze producten zijn bedoeld om extra licht en ventilatie te bieden aan ruimtes onder het dak.

Welke afmetingen zijn er van de Velux dakramen?

Bekijk hier de maattabel:

Projecten

Ik wil graag weten wat de kosten zijn.

Wij kunnen gratis een vrijblijvende offerte voor u samenstellen! 

Wat moet ik zelf doen? Of moet ik wat voorbereiden?

Als wij bij u aan de slag gaan stellen wij het zeer op prijs als de ruimte verder leeg is. Zo kunnen wij direct aan de slag. 

Bij bijv. het plaatsen van dakramen zorgen wij zelf voor een tijdelijke ondergrond om op te lopen. U mag dit uiteraard zelf ook voorbereiden.

Nadat de klus geklaard is ruimen wij de gemaakte troep weer op. De bouwresten zullen we met de stofzuiger wegwerken

Brengen jullie ook het afval weg?

Jazeker! In de offerte nemen de deze kosten al mee. Het bouwafval zullen wij dan voor u naar de stort brengen. 

Heeft u al een container thuis? Of ruimt u het liever zelf op. Dat kan uiteraard ook.

Offertes

Kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?

Jazeker! Wij komen graag bij u langs om advies te geven en een offerte te maken!

Levering van (Velux) materialen

Zodra u akkoord geeft op de offerte bestellen wij de (Velux) materialen (tenzij planning ver in toekomst ligt). De materialen die in de offerte staan worden besteld. Wij zijn verantwoordelijk dat de materialen passend zijn. Wel dient u zelf te controleren of bijv. de gewenste type verduisterings gordijn kleur is gekozen, het juiste type glas wat u graag wilt e.d. 

Dit is o.a. te herkennen aan de productcodes op de offertes. Bijv. DKL SK06 1025 staat voor Verduistergordijn raam SK06 kleurcode 1025 (wit).  Bij bijv. glas is dit vaak type 70 hr++ of type 68 triple glas e.d.

Kan ik ook direct een offerte krijgen zonder een bezoek?

Ook dat is mogelijk! Telefonisch of via mailcontact kunnen we al veel bespreken samen. Ook met foto's kom je een heel eind! Voor Velux dakramen maken wij gebruik van een checklist. Met behulp van deze lijst kunnen wij direct een offerte maken!

Moet ik een aanbetaling doen?

Doorgaans vragen wij niet voor een aanbetaling bij een kleine klus  (Bijv. enkele dakramen of < 1 week klussen).

Bij grotere klussen kunnen wij hier wel om vragen. Bijvoorbeeld: Bij een klus van 4 weken lang kan het zijn dat we tussendoor een voorschot factuur maken.

Ook bij grote kosten aan materialen (Bijv. 10 dakramen tegelijk) kan het zijn dat we hier een voorschot op vragen om dit te kunnen betalen.

Zijn er nog onverwachtse kosten?

Wij proberen onze offertes zo goed mogelijk in te schatten, zodat ook uw factuur mooi op de offerte aansluit. De offerte blijft wel een indicatie.

Bij bijv. het vervangen van een dakraam kan in sommige gevallen wat dakrot ontdekt zijn. Er moeten vervolgens wat panlatten vervangen worden. Dan brengen wij wel de materiaalkosten van deze panlatten in rekening.

Contact

Hoe kan ik het beste contact opnemen?

Overdag kunt u het beste een mail sturen naar mmbouw@martinmosterd.nl gezien wij overdag vaak druk aan het klussen zijn. Vanaf 18:00 kunt u ons telefonisch bereiken op: 0650280462

Geen antwoord op je vraag?

Account details will be confirmed via email.