Martin Mosterd Bouw en Verbouw

Wij zijn Martin & Joey Mosterd. Samen zijn wij druk in de bouw! Martin is al sinds 1978 werkzaam in de bouw en sinds 1998 zelfstandig. Joey is sinds kort de helpende hand van Martin.
01

Martin Mosterd Bouw en Verbouw

Door Martin Mosterd. In 1978 ben ik begonnen in de bouw. Na verschillende werkgevers ben ik sinds 1998 zelfstandig werkzaam.

Uw huis laten verbouwen is een bijzondere gebeurtenis. Zaken die voor mij vanzelfsprekend zijn, kunnen voor u volkomen nieuw zijn. Ik denk daarom graag met u mee om al uw wensen om te zetten in concrete en betaalbare plannen met een mooi eindresultaat.

Naar martinmosterd.nl
02

Mosterd Bouw

Door Joey Mosterd. In 2013 ben ik begonnen met mijn eigen IT bedrijf MITSN. We begonnen met het assembleren en repareren van computers en het bouwen van websites. Nu zijn wij met MITSN voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites, hosting en de marketing er van. Sinds afgelopen jaar ben ik naast MITSN in de bouw begonnen. Ik richt mij vooral op al het eerste klantcontact, offertes, en ander administratief werk.

Naar MITSN.nl

Wie wij zijn

Meer over ons

Wij zijn Martin & Joey Mosterd. Samen zijn wij druk in de bouw! Martin is al sinds 1978 werkzaam in de bouw en sinds 1998 zelfstandig. Joey is sinds enkele jaren er bij in gestapt. Samen plaatsen we als Velux Montagepartner veel dakramen en dakserres. Ook voor andere projecten in de bouw kunnen wij van dienst zijn. 

Wilt u binnenkort graag aan de slag? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden een vrijblijvende offerte aan en kunnen bij u thuis langskomen voor advies.

In sommige gevallen (grote ramen) komt een hoogwerker goed van pas!


Velux Dakramen

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

De gezichten achter

Martin Mosterd Bouw en Verbouw

Bekijk hier onze (of direct op velux.nl)

Klantenbeoordelingen

Account details will be confirmed via email.