Velux is een internationale producent van dakramen, zonwering, rolluiken en andere producten voor het dak. Velux biedt een brede range aan producten die geschikt zijn voor verschillende soorten daken en gebouwen, zoals woningen, appartementen, kantoren, scholen en andere gebouwen. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende Velux producten:

  • Dakramen: Velux biedt een breed assortiment aan dakramen, waaronder vaste dakramen, draai-kiepramen, elektrische dakramen en nachtventilatiedakramen. De dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning.
  • Zonwering: Velux biedt verschillende soorten zonwering, waaronder screens, jaloezieën, rolgordijnen en shutters. De zonwering is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning.
  • Rolluiken: Velux biedt elektrische rolluiken die je kunt bedienen met een afstandsbediening of via een app. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften en het uiterlijk van je woning.
  • Overige producten: Velux biedt ook een aantal andere producten, waaronder dakkapellen, lichtkoepels, ventilatiesystemen en dakopbouwen. Deze producten zijn bedoeld om extra licht en ventilatie te bieden aan ruimtes onder het dak.

Velux streeft ernaar om hoogwaardige producten te bieden die bijdragen aan een comfortabel en gezond leefklimaat in huis. Alle Velux producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden en worden ondersteund door een uitgebreide garantie.